nieuws

Halve eeuw banketbakker De Jong

Nieuws

Halve eeuw banketbakker De Jong

AMERSFOORT – In 2012 viert Banketbakkerij De Jong haar vijftigjarig jubileum. Bakten Jan en Jo nog in een kleine bakkerij, zoon Wim en schoondochter Tera zwaaien de scepter over een moderne bakkerij die zes keer zo groot is.

AMERSFOORT – In 2012 viert Banketbakkerij De Jong haar vijftigjarig jubileum. Bakten Jan en Jo nog in een kleine bakkerij, zoon Wim en schoondochter Tera zwaaien de scepter over een moderne bakkerij die zes keer zo groot is.

De moorkopauto’s van De Jong zijn een bekend beeld in Amersfoort en omstreken. Iedere dag rijden de twee wagens rond om de bestellingen van particulieren en ondernemingen af te leveren.

De Jong is lid van banketbakkersgilde Heerlijk & Heerlijk. Trots is De Jong onder meer op zijn klassiekers zoals de appelsloffen en de Romia’s koekjes met amandelen. ‘Wat ook heel dankbaar werk is, zijn de bruidstaarten’, vertelt De Jong. 

Ter gelegenheid van het jubileum houdt de bakker na de zomervakantie open huis. 

Info: www.dejong.banket.nl
 

Reageer op dit artikel