nieuws

Gasheater mogelijk oorzaak brand bakkerij Eklund

Nieuws

Gasheater mogelijk oorzaak brand bakkerij Eklund

ZUTPHEN – Een gasheater aan het plafond is de mogelijke oorzaak die vorige week Bakkerij Eklund in Zutphen trof.

ZUTPHEN – Een gasheater aan het plafond is de mogelijke oorzaak die vorige week Bakkerij Eklund in Zutphen trof.

Dat concluderen Team Brandonderzoek van de brandweer en de politie na onderzoek, zo meldt de Stentor. Het pand aan de Litauensestraat was vrijdagochtend afgesloten met linten. De brandweer en politie deden onderzoek.

De brand, die in het verpakkingsgedeelte van het bedrijf ontstond, werd donderdag 26 januari kort na 18 uur gemeld. De brandweer rukte met groot materieel uit, waaronder een hoogwerker. Het vuur was rond 19.30 uur onder controle. Niemand raakte gewond.
 

Reageer op dit artikel