nieuws

Elf-Stevers-tocht giet oan

Nieuws

Elf-Stevers-tocht giet oan

ALPHEN AAN DE RIJN – Of de Elfstedentocht dit jaar daadwerkelijk doorgaat is nog even spannend, maar daar wilde Banketbakkerij Stevers uit Alphen aan de Rijn niet op wachten. De bakkerij heeft de eigen stempelpost ‘Julianastraat’ alvast geopend.

ALPHEN AAN DE RIJN – Of de Elfstedentocht dit jaar daadwerkelijk doorgaat is nog even spannend, maar daar wilde Banketbakkerij Stevers uit Alphen aan de Rijn niet op wachten. De bakkerij heeft de eigen stempelpost ‘Julianastraat’ alvast geopend.

Ard van den Berg introduceerde het ‘elf-stevers-gebak’, een Petit Four met een chocolaatje erop met een originele afbeelding van een elfsteden stempel. Ook heeft Van den Berg een marsepeintaart gemaakt met een Friese vlag erop. Als kers op de taart krijgen klanten alleen deze week bij iedere aankoop een stempel op de stempelkaart, die bij elf stempels vol is.

Reageer op dit artikel