nieuws

Den Haag krijgt groene bakkerij

Nieuws

Den Haag krijgt groene bakkerij

DEN HAAG – De twee bakkerswinkels van BBrood in Den Haag gaan verder onder de naam Lekker Brood. Het worden de eerste groene bakkerijen van Den Haag.

DEN HAAG – De twee bakkerswinkels van BBrood in Den Haag gaan verder onder de naam Lekker Brood. Het worden de eerste groene bakkerijen van Den Haag.

Eigenaar Ad Overgaag heeft ambitieuze plannen: ‘Van Lekker Brood moet iedereen beter worden. Niet alleen onze klanten maar ook ons personeel en onze omgeving. Dat gaat niet in één keer. Stapje voor stapje gaan we op weg naar het groene doel.’

Lekker Brood zal steeds meer puur biologische ingrediënten gebruiken. De zoektocht naar lokale leveranciers is volop gaande. Een vorm van duurzaamheid is volgens Overgaag ook de zorg voor het personeel. ‘Ons team is hecht en betrokken. Het verloop en het ziekteverzuim zijn minimaal. Alle werknemers krijgen de kans om zich te ontwikkelen met het openen van een nieuwe zaak of bij het ontwikkelen van nieuwe producten of diensten.’

Betalen met mobiel
Binnenkort start Lekker Brood met My Order, bestellen en betalen met je mobieltje.
Bij de herinrichting van de winkels, de aankleding van het personeel, het vervoer van brood en grondstoffen en de verpakking van het brood wordt kritisch gekeken of het nòg duurzamer kan. De totale bedrijfsvoering zal zo snel mogelijk CO2-neutraal verlopen met behulp van groene stroom en elektrisch rijden.
 

Reageer op dit artikel