nieuws

Bakkerij Van Disseldorp is hofleverancier

Nieuws

BAVEL – Bakkerij Van Disseldorp uit Bavel is vanaf woensdag officieel hofleverancier. Burgemeester Van der Velden van Breda reikte het koninklijke predicaat uit.

BAVEL – Bakkerij Van Disseldorp uit Bavel is vanaf woensdag officieel hofleverancier. Burgemeester Van der Velden van Breda reikte het koninklijke predicaat uit.

In de gemeente Breda is het meer dan 16 jaar geleden dat deze onderscheiding werd uitgereikt, schrijft Omroep Brabant. In totaal zijn er nu vijf bedrijven met deze eretitel in de gemeente. Bakker Cees van Disseldorp is verguld met de titel. De bakkerij bestaat 150 jaar. ‘We zijn door een strenge keuring gegaan en ik ben trots dat we dit bord mogen voeren’, zegt Van Disseldorp.

Zijn zoons hebben vorig jaar het predicaat aangevraagd. Zij werken beiden ook mee in het familiebedrijf. ‘Het vak is ons met de paplepel ingegoten’, zegt Jan van Disseldorp. Samen met zijn broer Nick zal hij het bedrijf straks overnemen van hun vader. ‘Het blijft dus nog wel dertig tot veertig jaar in de familie. Zij zijn de zesde generatie’, aldus Cees.
 

Reageer op dit artikel