nieuws

Bakkerij ’t Stoepje helpt Utrecht 2018

Nieuws

UTRECHT – Bakkerij ’t Stoepje steunt Utrecht in de strijd om de titel ‘Culturele Hoofdstad van Europa’.

UTRECHT – Bakkerij ’t Stoepje steunt Utrecht in de strijd om de titel ‘Culturele Hoofdstad van Europa’.

Om Utrecht een hart onder de riem te steken gaan de marktkramen van ’t Stoepje in de gemeente Utrecht een speciale Utrecht 2018 koek verkopen. Utrecht wil graag de Culturele Hoofdstad van Europa worden, maar Utrecht staat daar niet alleen in. In Nederland doen ook Maastricht, Den Haag, Leeuwarden en Brabantstad (samenwerking tussen Breda, Eindhoven, Helmond, ’s-Hertogenbosch, Tilburg en Ommeland) een gooi naar de titel. Ook steden in Malta maken kans op de titel.

De titel van Culturele Hoofdstad versterkt de culturele sector, zorgt voor directe en indirecte werkgelegenheid, geeft brede internationale publiciteit, versterkt het imago van de hele regio, creëert nieuwe samenwerkingen, verbetert het zakelijke klimaat, zorgt voor een grotere aantrekkingskracht op hoogopgeleide werknemers uit binnen- en buitenland en zorgt voor een verbetering van de infrastructuur.

Op www.utrecht2018.nl is te zien hoe Utrecht zich voorbereid als Culturele Hoofdstad van Europa in 2018.
 

Reageer op dit artikel