nieuws

Bakkerij Gorthuis bakt 1.500 muffins voor Kika

Nieuws

Bakkerij Gorthuis bakt 1.500 muffins voor Kika

HOOFDDORP – Manon Jurjens uit Hoofddorp bedacht eind vorig jaar samen met haar klasgenoten en juf van groep 8 van basisschool de Wijngaard een actie om geld op te halen voor Kinderen Kankervrij: KiKa Bakkers.

HOOFDDORP – Manon Jurjens uit Hoofddorp bedacht eind vorig jaar samen met haar klasgenoten en juf van groep 8 van basisschool de Wijngaard een actie om geld op te halen voor Kinderen Kankervrij: KiKa Bakkers.

De leerlingen wilden zoveel mogelijk cakejes bakken en die verkopen, schrijft de Hoofddorpse Courant. In januari gingen ze langs vrienden, familie en buren met de vraag wie de cakejes wilden kopen. De enthousiaste verhalen leverden zoveel bestellingen op, dat konden de scholieren niet bolwerken.

Ook bij bakkerij Gorthuis hadden ze van de actie gehoord en de bakker wilde dan ook graag meehelpen met het bakken van de cakejes. Het resultaat: 1.500 muffins voor de verkoop voor KiKa Bakkers.

Als kers op de taart organiseert Bakkerij Gorthuis ook nog een eigen muffin-verkoopactie. Van elke verkochte muffin gaat 20 eurocent naar KiKa.
 

Reageer op dit artikel