nieuws

Bakker en Shell werken samen

Nieuws

Bakker en Shell werken samen

HOOFDDORP – Bakkerij Gorthuis en Shell Van Kalmthout hebben de handen ineen geslagen om daarmee hun beider klanten te bedanken voor hun regelmatig bezoek.

HOOFDDORP – Bakkerij Gorthuis en Shell Van Kalmthout hebben de handen ineen geslagen om daarmee hun beider klanten te bedanken voor hun regelmatig bezoek.

‘De mensen komen toch maar elke keer weer bij je over de vloer’, vinden Aria Gorthuis van Bakkerij Gorthuis en Sjef Maessen van Shell Van Kalmthout. ‘Dat verdient een presentje en dan het liefst ook nog een waar je niet veel voor hoeft te doen,’ laten ze de Hoofddorpse Courant weten.

Samen bedachten ze de volgende oplossing: wie minimaal 25 liter (per keer) bij Shell van Kalmthout langs de Van Heuven Goedhartlaan tankt, ontvangt iedere keer in de speciale spaarkaart (die wordt bij de eerste tankbeurt uitgedeeld) een knipje. Is de kaart met 8 knipjes vol, dan kan de klant bij bakkerij Gorthuis aan de Kruisweg 953 een gratis verse slagroomtaart ter waarde van € 13,50 ophalen (reserveren is gewenst: 023-561 62 87).

De actie loopt van 13 februari t/m 15 april.  

Reageer op dit artikel