nieuws

Bakker Bruns met pensioen

Nieuws

Bakker Bruns met pensioen

APPINGEDAM – Bakker Henk Bruns uit Appingedam is afgelopen maandag 65 jaar geworden en gaat daarom met pensioen. Bakker Prins uit Scheemda neemt per 1 maart 2012 het bedrijf met stadsbakkerijen in Appingedam en Delfzijl over.

APPINGEDAM – Bakker Henk Bruns uit Appingedam is afgelopen maandag 65 jaar geworden en gaat daarom met pensioen. Bakker Prins uit Scheemda neemt per 1 maart 2012 het bedrijf met stadsbakkerijen in Appingedam en Delfzijl over.

De laatste Bruns-broden komen op woensdag 29 februari uit de oven en dan gaat de sleutel van de bakkerij over naar Bakker Prins. ‘We hebben de bakkerij dan bijna 34 jaar gehad, mijn vader is al vijftig jaar bakker en zeker 45 jaar zelfstandig ondernemer’, zegt Geja Bruns trots.

Veel zal er echter niet veranderen. De vier bakkers blijven bij de bakkerij betrokken, net als de acht winkeldames. Ook de producten van Bruns blijven na overname in het assortiment aanwezig. Zelfs het recept van zijn prijswinnende koeken heeft bakker Bruns doorgegeven aan de nieuwe eigenaar.

Reageer op dit artikel