nieuws

AZ vrijgesproken in gevulde koekenzaak

Nieuws

AZ vrijgesproken in gevulde koekenzaak

ALKMAAR (ANP) – AZ is door de aanklager van de KNVB vrijgesproken in de zaak rond de gevulde koeken. De voetbalbond heeft de verklaring van de Alkmaarse voetbalclub geaccepteerd, zo meldt AZ op de internetwebsite.

ALKMAAR (ANP) – AZ is door de aanklager van de KNVB vrijgesproken in de zaak rond de gevulde koeken. De voetbalbond heeft de verklaring van de Alkmaarse voetbalclub geaccepteerd, zo meldt AZ op de internetwebsite.

Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Ajax op 22 januari deelde AZ gratis koeken uit aan supporters. Dit deed de club op initiatief van de burgemeester van Alkmaar, die een gebaar wilde maken na de negatieve publiciteit rond de gestaakte bekerwedstrijd tegen Ajax in december.

Supporters van Ajax gooiden aan het begin van de tweede helft van de competitiewedstrijd de gevulde koeken richting Maarten Martens van AZ, waarop de KNVB een onderzoek startte.
 

Reageer op dit artikel