nieuws

Aanvulling hygiënecode goedgekeurd

Nieuws

Aanvulling hygiënecode goedgekeurd

GOUDA – Minister Schippers van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) heeft de nieuwe module voor ‘IJsbereiding’ goedgekeurd. De module is geldig vanaf 1 juli 2012 en is een aanvulling op de Hygiënecode Brood- en Banketbakkerij.

GOUDA – Minister Schippers van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) heeft de nieuwe module voor ‘IJsbereiding’ goedgekeurd. De module is geldig vanaf 1 juli 2012 en is een aanvulling op de Hygiënecode Brood- en Banketbakkerij.
De nieuwe module ‘IJsbereiding’ is bestemd voor ambachtelijke ondernemers die hun bedrijfsvoering hebben gebaseerd op de Hygiënecode Brood- en Banketbakkerij en die de bereiding en/of verkoop van consumptie-ijs als nevenactiviteit hebben. De module beschrijft de specifieke basisvoorwaarden en procesbeheersing voor de bereiding en de verkoop van ijs. De bestaande overgangsregeling komt te vervallen.
 
Lees meer over de wijzigingen op de website van het NBOV.
Reageer op dit artikel