nieuws

Nieuwe winkel voor Kwekkeboom

Nieuws

Nieuwe winkel voor Kwekkeboom

AMSTERDAM – Patisserie Kwekkeboom in Amsterdam heeft een nieuwe winkel geopend in Amsterdam Noord.

AMSTERDAM – Patisserie Kwekkeboom in Amsterdam heeft een nieuwe winkel geopend in Amsterdam Noord.

Met de opening komt de teller op vier winkels voor het bekende patisseriebedrijf. De nieuwe zaak aan de rand van Winkelcentrum Boven ’t IJ, is 140 vierkante meter groot en is naast Mediamarkt gevestigd.

De uitstraling is vergelijkbaar met de andere drie winkels: een combinatie van authentiek en modern met een eenlaagse gebakspresentatie. Voor de nabije toekomst is een kleine broodbakkerij gepland achter de winkel. In de zomer biedt de winkel de mogelijkheid voor ijsverkoop. 
 
Bekijk de foto’s

Reageer op dit artikel