nieuws

Nederland nieuwe marktbakker rijker

Nieuws

Nederland nieuwe marktbakker rijker

SPAKENBURG – ‘Zus van Jan de Bakker.’ Zo heet de nieuwe marktbakker formule van Nederland. Eigenaar is Willy van der Wiele-De Graaf, zus van Jan de Graaf, oprichter van ’t Stoepje.

SPAKENBURG – ‘Zus van Jan de Bakker.’ Zo heet de nieuwe marktbakker formule van Nederland. Eigenaar is Willy van der Wiele-De Graaf, zus van Jan de Graaf, oprichter van ‘t Stoepje.

‘Zus van Jan de Bakker’ wil de markt veroveren met artisanale brood- en banketproducten. De formule staat op de markt in Maarsen en ’s-Hertogenbosch. Uitbreiding is gepland, maar aantallen wil ze niet noemen. ‘Ik doe het vooral uit plezier.’

Willy is geen onbekende op de markt en komt uit een bekend ondernemersgezin. Ze werkte 32 jaar (1980-2011) voor ’t Stoepje. Broer Jan de Graaf was oprichter van ’t Stoepje. Broer Wouter de Graaf is eigenaar van het gelijknamige bakkersbedrijf.

 

Reageer op dit artikel