nieuws

Inschrijven Bakker met Ster tot en met 15 januari

Nieuws

Inschrijven Bakker met Ster tot en met 15 januari

WAGENINGEN – Het niveau van Bakker met Ster is opgekrikt. Bakkers moeten minimaal een 7,75 scoren om genomineerd te worden voor een ster. Inschrijven kan tot en met 15 januari.

WAGENINGEN – Het niveau van Bakker met Ster is opgekrikt. Bakkers moeten minimaal een 7,75 scoren om genomineerd te worden voor een ster. Inschrijven kan tot en met 15 januari.

Jos den Otter, bestuursvoorzitter van Bakker met Ster over de aanpassing: ‘Vorig jaar werden we verrast door het aantal genomineerden dat boven de norm scoorde. De deelnemende organisaties zijn aanzienlijk beter geworden. Om het behalen van een ster uitdagend te houden, zijn de eisen verhoogd.’ Vorig jaar lag de eis op 7,5.

Inschrijven
Wilt u zich als organisatie verbeteren door alle onderdelen van het ondernemerschap eens tegen het licht te houden? De inschrijfperiode is verlengd. Inschrijven kan tot en met 15 januari via www.bakkermetster.nl

 

Reageer op dit artikel