nieuws

IJsvak 2012: 6 en 7 februari

Nieuws

IJsvak 2012: 6 en 7 februari

UTRECHT – Het IJscentrum uit Wageningen organiseert voor 6 en 7 februari IJsvak, een zelfstandige vakbeurs met congres in de nieuwe beurslocatie van de Fabrique in Utrecht.

UTRECHT – Het IJscentrum uit Wageningen organiseert voor 6 en 7 februari IJsvak, een zelfstandige vakbeurs met congres in de nieuwe beurslocatie van de Fabrique in Utrecht.

IJsvak is vanaf dit jaar een volledig zelfstandige vakbeurs, losgemaakt van de Bakkerij Dagen. Er is goed gekeken naar de belangen van de exposanten en deelnemers van de wedstrijden, deze twee activiteiten zijn daarom duidelijk uit elkaar gehouden.

Ook de IJswedstrijden hebben een metamorfose ondergaan. De Gouden IJsspatel, de Gouden IJscreatie en IJssalon van het Jaar blijven de te winnen prijzen, dit jaar met de smaak Citroen. Deelnemers aan de Gouden IJscreatie maken dit jaar ook kans op de Passion Award. Bovendien is er een nieuwe opzet gekomen voor de IJssalon van het jaar-verkiezing.

Voor meer informatie daarover en het programma: www.ijsvak.info 

Reageer op dit artikel