nieuws

Brand bakkerij Van der Meer mogelijk aangestoken

Nieuws

Brand bakkerij Van der Meer mogelijk aangestoken

GORINCHEM – Bakkerij Van der Meer uit Gorinchem brandde zondag 8 januari volledig af. De politie sluit brandstichting niet uit.

GORINCHEM – Bakkerij Van der Meer uit Gorinchem brandde zondag 8 januari volledig af. De politie sluit brandstichting niet uit.

Het technisch onderzoek naar de brand op industrieterrein Papland in Gorinchem gaat donderdag van start. De politie heeft inmiddels een getuige met mogelijk een belangrijke verklaring, zo meldt RTV Rijnmond.

De getuige was op die vroege ochtend zijn hond aan het uitlaten in de buurt van de bakkerij en hoorde een kloppend geluid.

Beluister interview met getuige

‘Ik liep op het geluid af en zag in de straat bij de bakkerij een man bezig met iets wat op een speciekuip leek. Toen ik doorliep hoorde ik even later een vreselijke klap. Ik schrok me wezenloos en liep terug richting de bakkerij.

In die straat kwam een auto me tegemoet die ik probeerde tegen te houden om de hulpdiensten in te schakelen. Maar die wagen was alles van plan, behalve te stoppen. In ommezien van tijd stond het hele gebouw in de brand.’

 

Reageer op dit artikel