nieuws

Becker Bongard sluit in Nederweert

Nieuws

NEDERWEERT – Becker Bongard Benelux heeft zijn vestigingen in Nederweert en in Wilrijk bij Antwerpen gesloten.

NEDERWEERT – Becker Bongard Benelux heeft zijn vestigingen in Nederweert en in Wilrijk bij Antwerpen gesloten.

De service-activiteiten in Nederland zijn overgenomen door Metos in Ruurlo, een bedrijf dat de service voor Becker Bongard al in de horeca verzorgt. De verkoop van de ovens in Nederland is overgenomen door Everbake uit Biddinghuizen. Frans Stuit, de Nederlandse vertegenwoordiger van Bongard Becker is meegegaan naar Everbake.

Johan Demeyere, General Director Benelux bij Bongard, gaat per 1 februari over naar Heuft Ovenbau in de Benelux. Daarmee is Heuft na een afwezigheid van drie jaar weer rechtstreeks vertegenwoordigd in Nederland.
 

Reageer op dit artikel