nieuws

Bakkers sponsoren high tea voor goed doel

Nieuws

Bakkers sponsoren high tea voor goed doel

EDE – Verschillende bakkers in en rondom Ede hebben afgelopen weekend de tweede High Tea bij acht verzorgings- en verpleeghuizen van Vilente gesponsord. Dit bracht 11.000 euro op.

EDE – Verschillende bakkers in en rondom Ede hebben afgelopen weekend de tweede High Tea bij acht verzorgings- en verpleeghuizen van Vilente gesponsord. Dit bracht 11.000 euro op.

Het bedrag gaat besteed worden aan het inhuren van vervoer zodat cliënten extra uitstapjes kunnen maken, schijft De Gelderlander. Doordat alle onderdelen van de High Tea werden gesponsord, kan de volledige opbrengst ten goede komen aan het inhuren van het vervoer. Deelnemers betaalden minimaal tien euro en Premieplan van het Nationaal Ouderenfonds verdubbelde de opbrengst nog eens. Hierdoor kwam het totaal op 11.000 euro.

Ruim 500 cliënten, familie, buurtbewoners en vrijwilligers genoten dit weekend van de Vilente High Tea, die gesponsord werd door bakkerij Van Voorthuizen, banketbakkerij Onnink, bakkerij Cock Aalders, bakkerij Holleman, Top Bakkers en Bakker Bart Renkum.
 

Reageer op dit artikel