nieuws

Vershuys maakt doorstart

Nieuws

DOETINCHEM – Vershuys.com maakt een doorstart. Plus Benders heeft het failliete bedrijf gekocht. De formule wordt versterkt met een supermarktassortiment van dagelijkse boodschappen en verwacht in het begin van 2012 de leveringen te hervatten.

DOETINCHEM – Vershuys.com maakt een doorstart. Plus Benders heeft het failliete bedrijf gekocht. De formule wordt versterkt met een supermarktassortiment van dagelijkse boodschappen en verwacht in het begin van 2012 de leveringen te hervatten.

Het vernieuwde Vershuys-concept start onder de nieuwe slogan: Boer- Bakker-Boodschappen. Thuis! De eigen bezorgwebsite van Plus Benders blijft vooralsnog onafhankelijk van Vershuys opereren.

Geert Benders geeft aan: ‘We gaan die formule de komende tijd versterken met drie zekerheden: ‘verser, voordeliger en vriendelijker’. Dit doen we met nog meer nieuwe regionale versleveranciers, vriendelijke bezorgers en levergemak. Scherpe prijzen zijn mogelijk omdat we onze producten direct en vers vanuit de bron betrekken waar mogelijk.’

 

Reageer op dit artikel