nieuws

Renovatie winkel Steevens start maandag

Nieuws

HEERLEN – De renovatie van winkelcentrum ’t Loon in Heerlen begint maandag. Half februari is de opening gepland.

HEERLEN – De renovatie van winkelcentrum ’t Loon in Heerlen begint maandag. Half februari is de opening gepland.

De winkeliers kunnen vandaag nog spullen uit hun zaak halen, daarna kunnen ze ’t Loon tot begin februari niet meer in wegens de renovatie. Als alles volgens plan verloopt, gaan de 40 winkels op 11 februari weer open. Dat geldt ook voor de vestiging van Bakkerij Steevens in ’t Loon. De week voor de opening kunnen de winkeliers hun zaak weer inrichten.

Miljoenen
Volgens woordvoerder Frank Ackermans van de winkeliers loopt de schade in de miljoenen. De schade betreft niet alleen de wederopbouw van het buitenste gedeelte, maar ook inkomstenderving door de langdurige sluiting, ook rond de feestdagen. Tien winkels in ’t Loon zijn de afgelopen weken gesloopt omdat de grond onder deze zaken door onbekende oorzaak aan het verzakken was.

 Bakkerij Steevens Heerlen dicht door instortingsgevaar winkelcentrum
 

Reageer op dit artikel