nieuws

Omzet Puratos groeit 11 procent

Nieuws

BRUSSEL – De Puratos Group noteert in 2011 een autonome omzetgroei van 11 procent.

Omzet Puratos groeit 11 procent

BRUSSEL – De Puratos Group noteert in 2011 een autonome omzetgroei van 11 procent.

De positieve cijfers zijn volgens het Belgische bedrijf het gevolg van de toegenomen wereldwijde investeringen van de groep in productie, R&D en klantenservice, gecombineerd met een sterk productportfolio en innovatie.

Daarnaast wist Puratos Group haar operationele kosten met ongeveer 2% op de netto-omzet te verlagen. Daniel Malcorps, CEO van de Puratos Group, zegt: ‘2011 is een zeer moeilijk en uitdagend jaar. Het zakelijke klimaat is duidelijk steeds meer een uitdaging in het kielzog van de huidige economische onzekerheid en volatiliteit, maar Puratos denkt dit met succes te kunnen weerstaan.’

Eddy Van Belle, voorzitter van de Raad van Bestuur: ‘Onze ambitie is om de ‘betrouwbare partner in innovatie’ voor onze klanten over de hele wereld te zijn. We focussen ons zoals altijd op innovatie, op onze gedegen klanten- en consumentenkennis, en door een echte partner op zowel mondiaal als lokaal niveau te zijn. Dat is de reden waarom we blijven investeren in productiecentra, kenniscentra en R&D faciliteiten over de hele wereld.’
 

 

Reageer op dit artikel