nieuws

Klant winnaar AD oliebollentest

Nieuws

ROTTERDAM – De oliebol is nog nooit zo goed geweest als dit jaar. Dat blijkt uit de jaarlijkse AD Oliebollentest, die morgen in het AD verschijnt.

Klant winnaar AD oliebollentest

ROTTERDAM – De oliebol is nog nooit zo goed geweest als dit jaar. Dat blijkt uit de jaarlijkse AD Oliebollentest, die morgen in het AD verschijnt.

Van de 113 bezochte verkooppunten behalen er 79 een voldoende, waarvan liefst 15 een 8,5 of nog hoger. Zo’n goede score is nooit eerder voorgekomen sinds de test voor het eerst werd gehouden, in 1993.

Uit het onderzoek blijkt dat verkopers steeds meer hun best doen om de klant een echt goede oliebol te verkopen. ‘De kwaliteit verbetert duidelijk,’ zegt directeur Bob Cramwinckel van het Centrum voor Smaakonderzoek. ‘Er wordt veel beter gebakken, de consument krijgt betere waar dan voorheen.’
 

In 2010 won Meesterbakker Voskamp de prestigieuze test

Reageer op dit artikel