nieuws

Geert van Esch overleden

Nieuws

Geert van Esch is op 5 december op 80-jarige leeftijd overleden. Hij heeft een belangrijke rol gespeeld bij de vakwedstrijden.

Geert van Esch was voorzitter van de Permanente Wedstrijd Commissie en in die zin nauw betrokken bij de regionale vakwedstrijden en de Kampioenendag. Een op en top vakman, met kennis van zaken, maar hij had ook humor en oog voor traditie.

Van Esch komt uit een grote bakkersfamilie. De ouderlijke bakkerij werd voortgezet door zijn broer Jan – en nu door diens zoon Bas. Geert van Esch begon een banketbakkerij in Amsterdam en later in de Bilt. Nadat hij zijn banketbakkersbedrijf van de hand had gedaan, heeft hij nog een tijd als bakkerijadviseur gewerkt voor de Amsterdamse Banketbakkers Centrale, een inkoopclub die later opging in de Beko-organisatie.

Maandag 12 december vindt de crematie plaats in uitvaartcentrum en crematorium Bouwens in Uithoorn. Na het afscheid nemen van 11.45 – 12.15 uur volgt de crematieplechtigheid.

Reageer op dit artikel