nieuws

Coffee Corazon begint Corazon Bakery

Nieuws

AMERSFOORT – Het Amersfoortse koffiecafe Coffee Corazon opent in maart een bakkerij.

AMERSFOORT – Het Amersfoortse koffiecafe Coffee Corazon opent in maart een bakkerij.

Naast (Frans) brood gaat de bakkerij vooral taarten voor thuis en meeneembroodjes verkopen. Ook is er een eigen kruidentuin, een ruimte voor workshops en een espressobar.

Het zwaartepunt van de nieuwe bakkerij ligt op de verkoop van Franse (grote) broodsoorten. Het brood wordt geleverd door twee producenten in België. De Corazon Bakery bakt het meeste brood af, maar produceert ook zelf brood, patisserie en taarten.

Ontbijt
In de Corazon Bakery is ook ruimte voor een ontbijt, waarbij gasten geen keuze hebben, maar kunnen mee eten aan de tafel die in de werkruimte is geplaatst. Brood wordt vanuit de oven op tafel gezet, beleg mogen de gasten zelf pakken.

Keuze klant
Wat betreft meeneembroodjes gaat Corazon Bakery (onder meer) werken met vers gesneden brood, waarbij de klant zelf mag bepalen hoe dik dat brood moet zijn, en hoeveel beleg erop gaat. De prijs is dan ook gedifferentieerd. ‘Zodat zowel klanten met een kleinere portemonnee, als de meer op luxe gerichte klanten bediend kunnen worden in dezelfde formule.’

Workshops
Verder gaat de bakkerij plaats bieden aan workshops voor kinderen (feestjes) en volwassenen (bonbons maken), is er een staande espressobar (ook take away), en een theetuin aan het water met een klein terras.

 

Reageer op dit artikel