nieuws

Bakkers bezorgen jonge zanger gouden plaat

Nieuws

ENSCHEDE – Dankzij bakkers van Heerlijk&Heerlijk heeft zanger Maikel ten Voorde (22) uit Glanerbrug een gouden plaat, meer dan tienduizend verkochte exemplaren, met zijn single ‘Mijn vriend Sinterklaas’.

Bakkers bezorgen jonge zanger gouden plaat

ENSCHEDE – Dankzij bakkers van Heerlijk&Heerlijk heeft zanger Maikel ten Voorde (22) uit Glanerbrug een gouden plaat, meer dan tienduizend verkochte exemplaren, met zijn single ‘Mijn vriend Sinterklaas’.

Het vuurtje ging lopen dankzij plaatsgenoot Marc Oonk, eigenaar van Oonk legt de zanger uit in Twentsche Courant Tubantia: ‘Dankzij bakker Marc Oonk zijn we in contact gekomen met andere bakkers. We hebben veel in- en outstores gedaan (optreden in en buiten de winkel) Op die manier zijn er al veel singles verkocht. Bovendien heeft een aantal bakkers acties met de cd gedaan.’

 Foto: TC Tubantia

Reageer op dit artikel