nieuws

Bakkerij Veldt presenteert Maximakoekje

Nieuws

VEENENDAAL – Koekjesbakkerij Veldt is de eerste Veenendaalse ondernemer die heeft ingespeeld op de komst van de ‘koninklijke familie op Koninginnedag naar Veenendaal. Het bedrijf heeft ‘Maximakoekjes’ bedacht.

Bakkerij Veldt presenteert Maximakoekje

VEENENDAAL – Koekjesbakkerij Veldt is de eerste Veenendaalse ondernemer die heeft ingespeeld op de komst van de koninklijke familie op Koninginnedag naar Veenendaal. Het bedrijf heeft ‘Maximakoekjes’ bedacht.

Burgemeester Elzenga nam het eerste Maximakoekje in ontvangst. Volgens hem zijn veel ondernemers in Veenendaal enthousiast over de komst van de koninklijke familie.

Elzenga is blij met de ideeën die ondernemers ontwikkelen. ‘Ik ben er daarom van overtuigd dat we samen met onze inwoners en ondernemers een mooi volksfeest maken van Koninginnedag 2012’, aldus Elzenga.
 

Reageer op dit artikel