nieuws

Bakkerij Hirdes volledig nieuw

Nieuws

KRABBENDIJK – Bakkerij Hirdes heeft een nieuwe bakkerij gebouwd. Ook de winkel in het centrum van Krabbendijke is vernieuwd.

Bakkerij Hirdes volledig nieuw

KRABBENDIJK – Bakkerij Hirdes heeft een nieuwe bakkerij gebouwd. Ook de winkel in het centrum van Krabbendijke is vernieuwd.

De bakkerij is uitgebreid met 650 vierkante meter. ‘We beschikken nu over ongeveer 1.350 m² bedrijfsruimte’, vertellen de trotse eigenaren Dick en Dorien Hirdes. ‘Door de groeiende vraag naar onze brood- en banketproducten waren er in de bakkerij logistieke knelpunten ontstaan.’

De uitbreiding van de bakkerij is dan ook gericht op het verbeteren van de logistieke processen in ons bedrijf. ‘Zo zijn de vries-, expeditie- en inpakruimte fors vergroot. Ook is de nieuwbouw voorzien van een verdiepingsvloer die grotendeels benut is voor ruime kantoor- en personeelsruimten. De voorgevel van het bedrijfspand heeft ook een moderne uitstraling gekregen.’

Winkel
De winkel aan de Dorpsweg is verhuisd naar het historische pand in het centrum. Achter de winkel, (Infrashop) is een kleine bakkerij met ondermeer een oven, rijskast en een koelcel ingericht. Hirdes wil daarmee de beleving terugbrengen in de winkel. Voor zowel de winkel als de bakkerij heeft Hirdes gebruik gemaakt van TenBa.

 

Reageer op dit artikel