nieuws

André van der Padt nieuwe directeur Meneba

Nieuws

ROTTERDAM – André van der Padt is benoemd tot algemeen directeur van Meneba. Hij volgt Jan de Ruiter op die deze functie het afgelopen jaar heeft ingevuld.

André van der Padt nieuwe directeur Meneba

ROTTERDAM – André van der Padt is benoemd tot algemeen directeur van Meneba. Hij volgt Jan de Ruiter op die deze functie het afgelopen jaar heeft ingevuld.

André van der Padt heeft ruime ervaring opgedaan in de levensmiddelenindustrie als bestuurder binnen bedrijven als Cosun, Wessanen en Campina. Voor zijn benoeming bij Meneba was hij werkzaam bij Continental Bakeries.

Wisseling
Van der Padt is de vierde directeur in bijna vier jaar tijd. Flip van Straaten werd in februari 2010 opgevolgd door Eelco Hoekstra, die eind vorig jaar zijn functie neerlegde wegens privéomstandigheden. Hoekstra werd tijdelijk opgevolgd door Jan de Ruiter.

Wormerveer
Van der Padt zal de komende maanden druk zijn met onder meer Wormerveer. In mei van dit jaar maakte Meneba bekend de fabriek in Wormerveer te sluiten. De ingreep heeft ook gevolgen voor staffuncties in Rotterdam.

 

Reageer op dit artikel