nieuws

Tweede winkel voor Toms

Nieuws

APELDOORN – Nog geen jaar na de eerste, heeft Thomas Mekking een tweede winkel geopend. Naast Veenendaal zit de jonge ondernemer nu ook in Apeldoorn.

Tweede winkel voor Toms

APELDOORN – Nog geen jaar na de eerste, heeft Thomas Mekking een tweede winkel geopend. Naast Veenendaal zit de jonge ondernemer nu ook in Apeldoorn.

Thomas Mekking startte vorig jaar december zijn eigen onderneming Toms in Veenendaal. Het pand in de Assendelfsestraat in Apeldoorn was volgens hem te mooi om te laten lopen. ‘Het is altijd mijn doel geweest om meerdere winkels te openen. Deze kans kon ik niet laten lopen. Het pand is af, de huurprijs gunstig en de locatie fantastisch. Ik zit een straat met vele verswinkels.’

Filosofie
De opzet is hetzelfde als in Veenendaal: relatief eenvoudige producten die gemakkelijk zijn te eten, tegen een scherpe prijs aanbieden. Hij wil met zijn concept jongere klanten warm maken voor gebak en chocolade. Mekking maakt alle producten in Bennekom in de banketbakkerij van zijn ouders.
 

Meer over Toms zie Bakkerswereld magazine nummer 5, 2011

Reageer op dit artikel