nieuws

Overvaller heeft het gemunt op bakkerijen

Nieuws

AALST – In drie weken tijd zijn drie bakkerijen in het Belgische Aalst op klaarlichte dag op een bizarre manier overvallen. Een man duwt de verkopers een briefje onder de neus waarin hij geld eist. Hoeveel hij op de manier al buitmaakte, is niet bekend.

AALST – In drie weken tijd zijn drie bakkerijen in het Belgische Aalst op klaarlichte dag op een bizarre manier overvallen. Een man duwt de verkopers een briefje onder de neus waarin hij geld eist. Hoeveel hij op de manier al buitmaakte, is niet bekend.

De man heeft al zeker twee diefstallen op zijn kerfstok, in een derde zaak bleef het bij een poging. Twee weken geleden werd de eerste overval gepleegd in bakkerij Venneman, op de hoek van de Eikstraat en André Goffaertstraat. Een man eiste in een briefje de inhoud van de hele kassa op, anders zou hij een wapen bovenhalen. Nadien verdween hij snel.

Lees hier het hele artikel in Nieuwsblad.be

Reageer op dit artikel