nieuws

Oonk zet wereldrecord op 20 meter

Nieuws

ENSCHEDE – Banketbakkerij Oonk heeft zondag de langste amandelstaaf ter wereld gemaakt: 20 meter.

Oonk zet wereldrecord op 20 meter

ENSCHEDE – Banketbakkerij Oonk heeft zondag de langste amandelstaaf ter wereld gemaakt: 20 meter.

Vooraf was 25 meter het doel. Het werd 20 meter Marc Oonk: ‘De tent was niet langer.’ Voor het record geen probleem, want dat het ging slagen stond al vast. Het is namelijk de eerste keer dat deze poging werd ondernomen.

25 kinderen mochten de staaf versieren waarna de staaf gratis werd uitgedeeld. Oonk: ‘Geweldig gaaf om te zien dat de kinderen zoveel plezier hebben. En als de ouders dan de link leggen naar de bakkerswinkel, ben ik tevreden. De recordpoging werd gesponsord door Damco, Mola en Vipam.
 

Reageer op dit artikel