nieuws

Mensen onwel na brand bakkerij Vlaardingen

Nieuws

VLAARDINGEN (ANP)- Tientallen bewoners van een flat aan de Van Baerlestraat in Vlaardingen hebben in de nacht van zaterdag op zondag hun huis moeten verlaten. 36 woningen werden ontruimd. In banketbakkerij Manara onder de flat was brand uitgebroken. Daarbij is koolstofmonoxide vrijgekomen. Dat heeft de politie bekendgemaakt.

Mensen onwel na brand bakkerij Vlaardingen

VLAARDINGEN (ANP)- Tientallen bewoners van een flat aan de Van Baerlestraat in Vlaardingen hebben in de nacht van zaterdag op zondag hun huis moeten verlaten. 36 woningen werden ontruimd. In banketbakkerij Manara onder de flat was brand uitgebroken. Daarbij is koolstofmonoxide vrijgekomen. Dat heeft de politie bekendgemaakt.

De bewoners van zijn opgevangen en in bussen opgehaald en daarna ondergebracht in het stadhuis. Negen personen die klaagden over benauwdheid zijn ter controle naar het ziekenhuis vervoerd.

Nadat de woningen geventileerd zijn en uit metingen blijkt dat uit de huizen de koolstofmonoxide is verdwenen, kunnen de bewoners terug naar hun huis.

Klik hier voor foto’s (Blik op Niews)

Later meer.

Reageer op dit artikel