nieuws

Martin Brood Patisserie Chocolade in race Dutch Design Award

Nieuws

VALKENSWAARD – Martin Brood Patisserie Chocolade behoort samen met lifestyle-winkel You are here en IJssalon Kees tot het beste wat het bedrijfsleven in Zuid-Oost brabant op het gebied van design te bieden heeft.

Martin Brood Patisserie Chocolade in race Dutch Design Award

VALKENSWAARD – Martin Brood Patisserie Chocolade behoort samen met lifestyle-winkel You are here en IJssalon Kees tot het beste wat het bedrijfsleven in Zuid-Oost brabant op het gebied van design te bieden heeft.

De Design in Detail Awards, opgezet door Desing Cooperation Brainport en Brainport Development zet succesvolle samenwerkingen tussen ondernemers en ontwerpers in de spotlights en is bedoeld voor bedrijven uit de detail, horeca en diensten sector. Voor de Dutch Design Award hebben zich 25 bedrijven aangemeld en zijn er na een eerste selectie 14 bedrijven overgebleven. Na een presentatie aan een internationale vakjury is Martin doorgedrongen tot de laatste 8. De uiteindelijke winnar wordt op 16 januari 2012 bekend gemaakt.

Resultaat

Bijna drie jaar geleden begon Stefan Brugmans van Martin Brood Patisserie Chocolade met de voorbereidingen voor zijn nieuwe winkel en alles wat daarmee samenhangt. Zo werd ook het logo/identiteit gemoderniseerd en aangepast aan de kwaliteit van de producten die ze verkopen. ‘Dat je nu zover komt is gewoon grandioos,’ vertelt Stefan Brugmans. ‘Dit is het resultaat van een paar jaar hard werken, niet alleen door mij, maar ook door Interieur-designbedrijf Linthorst dat mijn ideeën en wensen vertaalde naar mijn nieuwe winkel.’

Het publiek kan tot 24 december haar stem uit brengen via de site: www.designindetail.nl. De awardwinnaar met de meeste stemmen wint de titel ‘Absoluut favoriet 2012’.
 

Reageer op dit artikel