nieuws

Lekkerste lunchroombroodje komt uit Alkmaar

Nieuws

ALKMAAR – Kees Elhorst van Elhorst Eten&Drinken in Alkmaar maakt het ‘Lekkerste Lunchroombroodje’ van Nederland.

Lekkerste lunchroombroodje komt uit Alkmaar

ALKMAAR – Kees Elhorst van Elhorst Eten&Drinken in Alkmaar maakt het ‘Lekkerste Lunchroombroodje’ van Nederland.

Het broodje wordt zeer origineel in vier segmenten aan een lange spies gehangen. Door het gebruik van opgerold en doorgesneden sandwichbrood (Tramezzino) ontstaat een effect van dwarsdoorsneden. Hierdoor heeft de eter een sierlijke kijk op het broodje en het beleg.

Verder roemde jury de versheid van het beleg en de garnering. Het broodje wordt belegd met carpacciovlees, pesto, mesclun sla, een pittenmelange en een lokale oude kaas (Old Alkmaar). Jurylid Frank Lindner: ‘Het gerecht heeft door de combinatie van de ingrediënten een rijke en herkenbare smaak. Het prettige mondgevoel maakt de Doe Mij Die Maar toegankelijk voor een breed publiek.’
 

Reageer op dit artikel