nieuws

Helft gratis Hema-taarten afgehaald

Nieuws

AMSTERDAM – De helft van de taarten die de Hema vorige week door een foutje op de website gratis aanbood zijn opgehaald.

Helft gratis Hema-taarten afgehaald

AMSTERDAM – De helft van de taarten die de Hema vorige week door een foutje op de website gratis aanbood zijn opgehaald.

Dat meldt een woordvoerder van de winkelketen. Het zijn er in totaal minder dan er die bewuste donderdag zijn besteld. Aan het eind van die avond, toen het bericht van de gratis taart zich via Twitter verspreidde, was de site van de warenhuisketen volledig onbereikbaar.

Voucher
De bestellingen werden geannuleerd, maar iedere klant heeft wel een voucher gekregen voor één gratis taart. De Hema wil niet zeggen om hoeveel vouchers het in totaal gaat. De bakkerijen van het concern hebben volgens de woordvoerder ‘ een tandje moeten bijzetten’.
 

Reageer op dit artikel