nieuws

Chocolaterie Pierre ‘Leukste winkel om bij te werken

Nieuws

HILLEGOM – Chocolaterie Pierre uit Hillegom is de winnaar van de HBD Retail Jaarprijs ‘Leukste winkel om bij te werken 2011’.

Chocolaterie Pierre ‘Leukste winkel om bij te werken

HILLEGOM – Chocolaterie Pierre uit Hillegom is de winnaar van de HBD Retail Jaarprijs ‘Leukste winkel om bij te werken 2011’.

‘Chocolaterie Pierre heeft kans gezien een team op te bouwen waar de arbeidsvreugde vanaf spat. De sleutelwoorden daarbij zijn sfeer, flexibiliteit, betrokkenheid en oprechte interesse in elkaar’, zo stelt de jury in haar rapport. Chocolaterie Pierre was vorig jaar ook al genomineerd. Toen eindigde het bedrijf op plaats twee.

Eigenaar Gert van Soest: ‘We hebben het juryrapport van vorig jaar goed doorgenomen en waar dat kon ook daadwerkelijk punten verbeterd. Zo zijn we inmiddels officieel leerbedrijf en ook de ontwikkeling van de medewerkers krijgt meer aandacht. Om iedereen nog beter bij de les te houden is er meer structuur gebracht in het werkoverleg. Heel belangrijk want we starten deze week een tweede vestiging in Haarlem.’

 

Reageer op dit artikel