nieuws

Burgermeester Haarlem weigert ludieke actie bakker

Nieuws

HAARLEM – Dankzij bakkers van Van Vessem & le Patichou (VVLP) heeft de Haarlemse burgemeester binnenkort weer een ambtsketen. De bakkers schenken de geplaagde burgemeester namelijk zaterdag een nieuwe.

Burgermeester Haarlem weigert ludieke actie bakker

HAARLEM – Dankzij bakkers van Van Vessem & le Patichou (VVLP) heeft de Haarlemse burgemeester binnenkort weer een ambtsketen. De bakkers schenken de geplaagde burgemeester namelijk zaterdag een nieuwe.

Maar wel van brooddeeg. Dit als pleister op de wond. Vorige week tijdens de huldiging van Sinterklaas werd de echte ambtsketting namelijk gestolen uit de kamer van de burgemeester. Reden voor VVLP om de burgervader te verrassen met een broodvariant.

 Broodburgermeester
De burgervader waardeert de actie van de bakker, maar heeft vriendelijk bedankt voor de overhandiging. VVLP gaat daarom nu op zoek naar de broodburgermeester van Haarlem. Zaterdag wordt de ketting aangeboden. 

 

The making of:

Reageer op dit artikel