nieuws

Bakkerij Pater werkt samen met DEEN

Nieuws

HOORN – DEEN Supermarkten en Bakkerij Pater organiseerden in Noord-Holland en Flevoland een bijzonder schoolontbijt. De kinderen ontvingen op school een broodtrommel met een broodpakket.

Bakkerij Pater werkt samen met DEEN
In Volendam liet Jan Smit zien wat hij met een bal kan.

HOORN – DEEN Supermarkten en Bakkerij Pater organiseerden in Noord-Holland en Flevoland een bijzonder schoolontbijt. De kinderen ontvingen op school een broodtrommel met een broodpakket.

Met deze actie wil DEEN aangeven dat ze het Nationaal Schoolontbijt graag ondersteunt. Uit onderzoek is gebleken dat één op de zes kinderen van alle leerlingen van de scholen die deelnemen aan het Nationaal Schoolontbijt, soms zonder ontbijt naar school komt.

DEEN heeft er voor gezorgd dat bij iedere supermarkt een zuil wordt geplaatst om statiegeldbonnen te doneren voor Bake for Life. DEEN hoopt samen met Bakkerij Pater dat de klanten massaal hun statiegeldbonnen zullen doneren aan dit goede doel. Deze statiegeldactie loopt tot en met zaterdag 12 november. De opbrengst zal daarna bekend worden gemaakt.
 

Reageer op dit artikel