nieuws

Bakker Cloots sluit deuren

Nieuws

HERENTALS (B)- Zondagnacht bakte Tuur Cloots voor het laatst brood en gebak in zijn zaak aan de Stadspoortstraat in Herentals. Maandagavond ging de deur definitief op slot.

Bakker Cloots sluit deuren

HERENTALS (B) – Zondagnacht bakte Tuur Cloots voor het laatst brood en gebak in zijn zaak aan de Stadspoortstraat in Herentals. Maandagavond ging de deur definitief op slot.

‘Het is mooi geweest, maar ook tijd dat het gedaan is’, zeggen Tuur en Elly Peeters in Nieuwsblad.be. ‘Ik ben al jaren met mijn rug aan het sukkelen en het werk wordt steeds zwaarder’, aldus Tuur. Hij werd eerder dit jaar zestig en werkte 44 jaar in de bakkerij. ‘De zaak is driemaal van vader op zoon doorgegeven. Sinds de jaren zestig zitten we in dit pand. Zelf hebben we twee dochters en nu is er geen opvolging meer. We hebben de winkel kunnen verkopen en de nieuwe eigenaar is nu een huurder aan het zoeken. Het pand zal wellicht een voedingswinkel blijven.’

Klik hier voor het hele artikel in Nieuwsblad.be 

Reageer op dit artikel