nieuws

11 bedrijven in race voor titel Leerbedrijf van het Jaar

Nieuws

ZOETERMEER – Elf bakkerijen zijn in de race voor de titel Leerbedrijf van het Jaar 2012.

11 bedrijven in race voor titel Leerbedrijf van het Jaar

ZOETERMEER – Elf bakkerijen zijn in de race voor de titel Leerbedrijf van het Jaar 2012.

De volgende leerbedrijven zijn geselecteerd:
• Bakkerij Heerschap
• Meesterbakker Roodenrijs
• Banketbakkerij De Roset
• Bakker Ron
• Bakkerij Voermans
• Bakkerij Verba
• Bakkerij Kamphuis
• Bakkerij Jan van Dommelen
• Bakkerij Koopmans VOF
• Bakker Wijnand
• Banketbakkerij De Korenbloem

Selectieprocedure
De elf geselecteerde leerbedrijven krijgen in januari 2012 een zogeheten audit in hun bedrijf. Daarbij wordt gelet op de onderdelen: betrokkenheid bij het opleidingsproces, visie op opleiden, aanwezigheid opleidingsplan, personeelsbeleid, opleidingsklimaat, deelname aan activiteiten, vervullen van ambassadeursrol en de opleidingsresultaten. Ook worden de praktijkbegeleider, de leerling en het roc gevraagd om hun visie op het leerbedrijf.

Finale
Eind januari 2012 nomineert de commissie drie leerbedrijven voor de titel. Half maart 2012 mogen de genomineerde leerbedrijven hun opleidingsfilosofie toelichten bij de commissie. De finale is op woensdag 25 april tijdens de MBO Kampioenendag in Wageningen.
 

 

 

Reageer op dit artikel