nieuws

Stadsbakker social media kampioen

Nieuws

ZWOLLE – De Stadsbakker mag zich Social Media kampioen van Zwolle noemen. De bakker sleepte de Zakenvloer Social Media Award 2011 in de wacht.

Stadsbakker social media kampioen

ZWOLLE – De Stadsbakker mag zich Social Media kampioen van Zwolle noemen. De bakker sleepte de Zakenvloer Social Media Award 2011 in de wacht.

De Stadsbakker dankt de prijs aan het succes van Twitterbrood, brood in de vorm van een boterham dat smaakt naar twitter. Het brood was begin dit jaar alleen te bestellen via twitter en werd bezorgd via de post.

Het woord #twitterbrood is 7 dagen lang trending topic nr 1 in Nederland geweest en heeft in de top 10 wereldwijd gestaan. Giel Beelen, Edwin Evers hebben opgebeld en pagina 100 van teletekst maakte een nieuwsitem. Twitterbrood is op meerdere scholen zelfs een casus geworden.

De award is een initiatief van Zakenvloer, een beursorganisator nieuwe stijl. De Stadsbakker kreeg 44 (254) procent van de stemmen van het publiek. Opgeteld bij de mening van de vakjury kwam de bakkerij als beste uit de bus.
 

Reageer op dit artikel