nieuws

Rob Sars nieuwe directeur Bakeplus

Nieuws

VENLO – Rob Sars wordt de nieuwe leidsman van Bakeplus. Sars volgt Jan Fremeijer op die 2,5 jaar het bedrijf heeft geleid.

Rob Sars nieuwe directeur Bakeplus

VENLO – Rob Sars wordt de nieuwe leidsman van Bakeplus. Sars volgt Jan Fremeijer op die 2,5 jaar het bedrijf heeft geleid.

Fremeijer verlaat Bakeplus op 1 november. Bakeplus en Grobak fuseerden in juni van dit jaar. Rob Sars, directeur-eigenaar van Grobak en commercieel directeur Toon Merks vormden samen met Jan Fremeijer, directeur Bakeplus de directie van het nieuwe bedrijf.

Uitbreiding
Bakeplus is per 1 oktober uitgebreid met een financieel directeur in de persoon van René Steuns. De directie van Bakeplus bestaat vanaf 1 november uit Rob Sars (algemeen directeur), Toon Merks (commercieel directeur) en René Steuns (financieel directeur).

 

Reageer op dit artikel