nieuws

Patisserie De Keyser beste bakker van België

Nieuws

Patisserie De Keyser mag zich de beste van België noemen. De bakker uit Dendermonde won de Bakery Management Award.

Patisserie De Keyser beste bakker van België

Patisserie De Keyser mag zich de beste van België noemen. De bakker uit Dendermonde won de Bakery Management Award.
 

De Bakery Management werd voor de derde maal uitgereikt. De award heeft niets te maken met de vraag “wie bakt de lekkerste taart” of “wie heeft de mooiste zaak”, wél wordt de marketingtechnische kant van elk bakkersverhaal tegen het licht gehouden.

Naast een stijlvol ingerichte bakkerswinkel heeft Patisserie De Keyser ook een tearoom waar klanten kunnen genieten van ontbijt, broodlunch of zalige zoetigheid. Voor de drijvende krachten, Toon Reynier en Claire Plaquet, vormen de versheid en de kwaliteit van de producten de belangrijkste uitgangspunten.

Reyniers en Plaquet investeren bijzonder veel energie in originele communicatie en initiatieven om klanten te verwennen en te binden aan de zaak. Iets waar zij nu de Bakery Management Award aan te danken hebben.

Reageer op dit artikel