nieuws

Meesterbakker inspireert China

Nieuws

RIJNSBURG – Bakkerij Meesterbakker Van Maanen in Rijnsburg heeft deze week een Chinese delegatie op bezoek gehad. Met name de wijze waarop koeken en gebak worden gemaakt, interesseerde de Chinese collega’s.

RIJNSBURG – Bakkerij Meesterbakker Van Maanen in Rijnsburg heeft deze week een Chinese delegatie op bezoek gehad. Met name de wijze waarop koeken en gebak worden gemaakt, interesseerde de Chinese collega’s.

De Chinese delegatie bestond uit een aantal ondernemers uit de regio Shanghai, eigenaren van productiebedrijven en verkooporganisaties van koek en zoetwaren.

Met behulp van een tolk heeft Cees-Jan van Maanen de delegatie rondgeleid door de bakkerij. Met name de wijze waarop de Meesterbakker met dit aantal bakkers dagelijks zo’n verscheidenheid aan ambachtelijke producten weet te maken bleek verrassend voor deze Chinezen, evenals duurzaamheid. Ook de vraag wat de verschillende machines en apparaten kostten werd veelvuldig gesteld.
 

Reageer op dit artikel