nieuws

Koenen bakt beste kerststol Midden-Nederland

Nieuws

BAARN – Echte Bakker Koenen uit Westervoort bakt de allerbeste kerststol van Midden-Nederland.

Koenen bakt beste kerststol Midden-Nederland

BAARN – Echte Bakker Koenen uit Westervoort bakt de beste kerststol van Midden-Nederland.

Dat bleek tijdens de jaarlijkse NBOV wedstrijd voor ambachtelijke bakkers in Baarn. De bakkers uit Midden-Nederland moesten kerststollen met amandelspijs, al dan niet afgewerkt met poedersuiker, inleveren.

De kerststollen zijn gekeurd door een vaktechnische jury onder leiding van Tom Tol van Meneba en een consumentenjury. De stollen van Echte Bakker Koenen kwamen als beste uit de bus. De tweede plaats was voor Specialiteitenbakkerij Braam uit Didam, derde werd Bakkerij Dijkstra uit Baarn.

 

Reageer op dit artikel