nieuws

Knevel: van bakfiets naar banketbakkerij

Nieuws

NIJKERK- Henri Knevel staat anno 2011 aan het roer van de banketbakkerij. Zijn opa begon 75 jaar geleden het familiebedrijf op een bakfiets.

Knevel: van bakfiets naar banketbakkerij

NIJKERK- Henri Knevel staat anno 2011 aan het roer van de banketbakkerij. Zijn opa begon 75 jaar geleden het familiebedrijf op een bakfiets.

Uit overlevering weet Henri Knevel dat de start van zijn opa niet eenvoudig was. ‘Het waren crisisjaren en banken stonden niet te popelen om te investeren. Er was een bankdirecteur die voor mijn opa garant wilde staan’, zo vertelt eigenaar Henri Knevel 75 jaar na dato in weekblad de Puttenaar.

Banketbakkerij Knevel is synoniem voor een lange geschiedenis op de Veluwe. Maar naast het terugkijken is er voor de ondernemers vooral veel ruimte voor de toekomst. ‘Er komt een compleet nieuwe huisstijl, een nieuwe verpakkingslijn en een nieuwe website,’ vertelt Knevel. ‘Maar allereerst is het een feest. En wie jarig is trakteert.’
Lees het hele artikel
 

Reageer op dit artikel