nieuws

Klaes Hoekstra bundelt 35 jaar flauwekulacties

Nieuws

BEDUM – Klaes Hoekstra staat bekend om zijn creatieve en grappige initiatieven. De bakker uit Bedum heeft zijn zogenaamde “35 jaar flauwekulacties” gebundeld in boekvorm. Een inspiratieboek geschreven voor de actieve ondernemer.

BEDUM – Klaes Hoekstra staat bekend om zijn creatieve en grappige initiatieven. De bakker uit Bedum heeft zijn zogenaamde “35 jaar flauwekulacties” gebundeld in boekvorm. Een inspiratieboek geschreven voor de actieve ondernemer.

Het boek, getiteld, Wereldberoemd in Bedum en omstreken, is geschreven voor de actieve ondernemer die hard werkt en uitgaat van zijn eigen kracht. Die kansen ziet in bedreigingen. Die zin heeft om zijn eigen persoonlijkheid in de strijd te gooien. Het boek reikt iedere ondernemer concrete handvatten aan en zit boordevol praktische uitvoerbare
ideeën

Marketing
Wereldberoemd in Bedum en omstreken gaat over reclame, marketing en mensen. Niet alleen voor collega-ondernemers, maar ook voor consumenten.
Het boek is vanaf 2 november verkrijgbaar in de boekhandel en in de winkel van Hoekstra. 
 

Enkele ludieke acties uit het verleden

Reageer op dit artikel