nieuws

Inschrijving Beste Brabantse Worstenbroodje

Nieuws

EINDHOVEN – Welke bakker bakt het beste Brabantse worstenbroodje van 2011? Woensdag 19 oktober is de finale. Bakkers kunnen zich nog inschrijven.

Inschrijving Beste Brabantse Worstenbroodje

EINDHOVEN – Welke bakker bakt het beste Brabantse worstenbroodje van 2011? Woensdag 19 oktober is de finale. Bakkers kunnen zich nog inschrijven.

Bakkers die een gooi willen doen naar de titel (georganiseerd door de NBOV) moeten zes worstenbroodjes in neutrale verpakking inleveren op 19 oktober bij de receptie van het ROC Eindhoven, Sterrenlaan 10 in Eindhoven. Inleveren kan tussen 13.00 en 14.00 uur.

Jury
De worstenbroodjes worden door een deskundige vakjury en een consumentenjury gekeurd. Dit jaar bestaat de consumentenjury uit Isabel Martins de Carvalho, eigenaar van restaurant Isa’s én winnaar van Herman den Blijker’s tv-programma Herrie XXL, Mascha de Rooij, presentatrice bij Brabant10 en Antoine Wintels, voorzitter College van Bestuur ROC Eindhoven.

Tijdens de jurering kunnen de bakkers een presentatie zien over de gevaren van overvallen binnen midden- en kleinbedrijven en preventiemogelijkheden. Aansluitend is er een presentatie over verkoopkansen op het internet.

 

Reageer op dit artikel