nieuws

Fusie Bakkerij Beerse en Kerssens

Nieuws

HEILOO/ST PANCRAS – Kerssens Echte Bakker en Bakkerij Beerse willen de productie fuseren. Juni volgend jaar moet de samenwerking een feit zijn.

Fusie Bakkerij Beerse en Kerssens

HEILOO/ST PANCRAS – Kerssens Echte Bakker en Bakkerij Beerse willen de productie fuseren. Juni volgend jaar moet de samenwerking een feit zijn.

Dat laten beide bedrijven weten aan Bakkerswereld. De productie wordt gecentraliseerd in de bakkerij van Kerssens in Heiloo. Patricia Beerse: ‘Wij hebben nu twee productielocaties in St. Pancras en Bergen. We hebben ruimte tekort. Samenwerking met Kerssens is een mooie oplossing. Kerssens denkt hetzelfde als wij. We passen goed bij elkaar.’

Kerssens
Gert Jan Kerssens: ‘De samenwerking is een versteviging van de positie van het hele bedrijf. Bovendien wordt de broodmarkt kleiner. Samen sta je sterk. Het is een win-winsituatie voor beide bedrijven.’
 

Reageer op dit artikel