nieuws

Frank Haasnoot op koers voor wereldtitel

Nieuws

PARIJS – De World Chocolate Masters zijn voor Frank Haasnoot officieel begonnen. Woensdag moest hij in drie uur tijd zijn grote showstuk neerzetten. Hoewel het stressen was, kijkt hij tevreden terug op dag 1.

Frank Haasnoot op koers voor wereldtitel

PARIJS – De World Chocolate Masters zijn voor Frank Haasnoot officieel begonnen. Woensdag moest hij in drie uur tijd zijn grote showstuk neerzetten. Hoewel het stressen was, kijkt hij tevreden terug op dag 1.

‘Het ging goed, maar het was wel even stressen. Mijn wekker bleef namelijk hangen op 99 minuten. Ik had dat pas door toen ik nog maar een uur de tijd had. Maar het is goed gekomen. Ik heb het showstuk binnen de tijd neergezet zoals ik wilde.’

Bekijk hoe Frank zijn showstuk opbouwt
Kijk live mee met de wedstrijd
Lees de weblog van Frank Haasnoot

Concurrentie
Niet alleen Haasnoot maakte een mooi showstuk. Amerika, Rusland en titelverdediger Japan zijn geduchte concurrenten volgens de Dutch Chocolate Master.
Vandaag heeft Haasnoot vrij. Vanavond moet hij wel zijn box prepareren voor vrijdag. Dan moet hij zijn eetbare onderdelen maken.

De prijsuitreiking is gepland voor vrijdag 17.00 uur.

 

Reageer op dit artikel